Cartofi si carnati afumati la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2011 | 12285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • carnati afumati de casa
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • putin boia
  • marar tocat uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi si carnati afumati la cuptor:

Se curta si se spala cartofii, Se taie in 4 sau dupa preferinta.

Cateii de uturoi se toaca si carnatii se taie bucati.

Intro-o tava punem putin ulei si asezam prima data usturoiul tocat, apoi carnatii si peste punem cartofii. Condimentam cu sare, piper, boia si putin marar tocat ( eu am avut uscat din gradina soacrei).

Turnam apa in tava cat sa acopere cartofii si introducem tava la cuptor.

Cand apa din tava a scazut si cartofii sunt gata facuti.

Am servit alaturi de muraturi ( gogosari in otet)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard